Een rustig, comfortabel en charmant vakantiehuis voor 4-6 personen in de Dordogne. Het huis maakt deel uit van het buurtschap Bosredon in Trémolat, een buurtschap met ongeveer tien huizen, verscholen in een dal aan het eind van een doodlopende weg. Een oase van rust zelfs in het hoogseizoen.

Het huis bestaat uit 2 delen. Het grootste deel omvat een woonkeuken, een ruime salon, 2 slaapkamers, een badkamer met wasmachine en toilet. De keuken beschikt over een hete luchtoven met magnetron en een gastoestel. Dit deel is geschikt voor 4 personen. 

 

Het andere deel met een eigen ingang heeft een woonkamer met een keukenhoek van ongeveer 32 vierkante meter, en een badkamer met douche en toilet. In de keukenhoek staat een wasmachine, en de keuken beschikt over een heteluchtoven met magnetron en een gastoestel. Dit deel is geschikt voor 2 personen.

 

De twee delen worden met elkaar verbonden door een houten terras van 40 vierkante meter, waar vanaf 14.00 uur de zon schijnt. Er zijn parkeerplaatsen voor auto’s.

Terras
Het huis wordt voor 4 of 6 personen verhuurd. Bij verhuur aan 4 personen wordt het tweede deel niet gebruikt. Het terras blijft natuurlijk wel toegankelijk.

Er is een draadloze internetverbinding.

Op ongeveer 25 meter van het huis is het zwembad van 50 vierkante meter met terras. Het zwembad ligt de hele dag in de zon.

Joomla Templates by Joomla51.com